Alazlı Ortaokulu

WEB https://alazlioo.meb.k12.tr
Adres : Alazlı Mahallesi DÜZKÖY / TRABZON
VİZYON : Bugünü değil yarını düşünebilen, ben değil biz diyebilen, yaşamın her alanında mükemmelliğe ulaşmayı hedefleyen nesiller yetiştirmektir.
MİSYON : Mevlana sema dönerken ´Akşam olsa da eve gitsem ´ diye dönmüyordu. Yunus şiirlerini yazarken ´Bu iki kıta da böyle oluversin, nasıl olsa okuyan olmaz´ diye yazmıyordu. Mimar Sinan, ´ Nasıl olsa ben öldükten sonra yıkılır ´ diye bina inşa etmiyordu. Biz böyle gördük,bundan sonra da bize yaptığımız işin aşkıyla,layıkıyla,neşesiyle yapmak düşer. İltifat beklemeden marifete talip olmak hayalimiz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler : 08:30-14:55
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimiz servisle taşınmaktadır. Ayrıca okulumuz Çayırbağı Mahallesi yolu üzerinde olduğundan belirli saatlerde dolmuş bulma imkanı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Düzköy ilçesine bağlı Alazlı Mahallesi 1090 nüfusa sahip olup il merkezine 43 km, ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 43 km, ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :